Next Day Online neemt dekokendwatersite.nl over

Per 10-02-2022 neemt Next Day Online BV de activiteiten over voor de webshop www.dekokendwatersite.nl. Next Day Online is sinds 2016 actief in het kokend water kraan segment, www.dekokendwatersite.nl is sinds 2014 actief in het kokend water kraan segment. Op www.dekokendwatersite.nl worden kokend water kranen verkocht van bekende merken zoals Quooker, Hotspot Titanium, Franke, Selsiuz & …

Next Day Online neemt dekokendwatersite.nl over Lees verder »

dekokendwatersite-nl

Ervaringen met Siteground WordPress Hosting

Vanuit Next Day Online BV wordt niet alleen freelance werk geleverd. Doorlopend worden SEO & SEA technieken online getest op eigen testprojecten. Voor deze testprojecten ben ik onlangs op zoek gegaan naar een betrouwbare hosting omgeving die niet al teveel geld kost. Ik kwam bij Siteground terecht.

siteground

E-commerce structuur voor een vacaturebank

Net als ieder ander bedrijf wil je als vacaturebank zijnde natuurlijk ook meten waar je conversies vandaan komen. Mijn favoriete tool daarvoor is nog altijd Google Analytics met de e-commerce implementatie. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor doelen maar de mogelijkheden zijn mijn inziens daarin te beperkt.

Ecommerce structuur vacturebank

Aanpassing linkwaarde in Google algoritme

Google kondigde op 27 februari een veertigtal algoritme aanpassingen aan die er voor moeten zorgen dat gebruikers betere resultaten krijgen bij het zoeken. We pikken er één specifiek uit en dat is de aanpassing in de linkwaarde die meetelt in de ranking van websites.

Link

Video Advertenties

Een manier om uw klant te benaderen is middels video advertenties. Video advertenties kunnen een wezenlijk onderdeel uitmaken van uw content mix binnen uw onderneming.

Video Advertenties
Winkelwagen