Next Day Online neemt dekokendwatersite.nl over

dekokendwatersite-nl

Per 10-02-2022 neemt Next Day Online BV de activiteiten over voor de webshop www.dekokendwatersite.nl. Next Day Online is sinds 2016 actief in het kokend water kraan segment, www.dekokendwatersite.nl is sinds 2014 actief in het kokend water kraan segment.

Op www.dekokendwatersite.nl worden kokend water kranen verkocht van bekende merken zoals Quooker, Hotspot Titanium, Franke, Selsiuz & Grohe. Tevens worden close-in boiler oplossingen verkocht van Inventum. Next Day Online gaat met al deze activiteiten door onder dezelfde merknaam.

Met deze overname willen we onze positie verstevigen als landelijke specialist op het gebied van kokend water kranen. Toen we vernamen dat deze webshop te koop stond was de aankoop dan ook een logische keuze. Met de aankoop van deze webshop maken we ook kennis met een voor ons nieuwe speler in de markt: Hotspot Titanium.

Nieuwe merkrelatie: Hotspot Titanium

Tijdens de overname gesprekken hebben we het merk Hotspot Titanium beter leren kennen en met de nieuwe modellen die eraan komen zien we zeker mogelijkheden om hier een deel van onze klanten in het Next Day Online netwerk te gaan ondersteunen. De ambities van Hotspot Titanium spreken ons erg aan en we zien ernaar uit om als stabiele partner op te treden de komende jaren in de verkoop van deze producten.

Bent u klant bij www.dekokendwatersite.nl?

We zijn u graag van dienst met onze uitstekende klantenservice en leveringsvoorwaarden. Neem contact met ons op via: info@dekokendwatersite.nl of bel met

Winkelwagen