WelKOM bij NExtKITCHEN.Online

Uw volgende keuken gemakkelijk .online

In 2016 zijn wij gestart in de online keukenmarkt met kokend water kranen. Sindsdien zijn we verslaafd geraakt aan de online verkoop van mooie keuken producten. Bij ons kunt u rekenen op professioneel advies, een uitstekend assortiment en scherpe tarieven. Met als resultaat: Goede klantervaringen met mooie merken.
Kokendwaterkranen_106x24px_zwart
Wat we doen

Online Keuken Verkoop

Wij bij nextdayonline.nl combineren het gemak van online winkelen met persoonlijk advies. Van Quookers tot kookplaten, wij bieden topkwaliteit keukenapparatuur. Met onze twee specialisten op het gebied van keukenontwerp staan we klaar om u te helpen uw droomkeuken te realiseren. Uw one-stop-shop voor de perfecte keuken.

Klantenservice 7/7

We ondersteunen onze webshop bezoekers 7/7 per telefoon & mail.

Assortiment

Een kernassortiment en kennis van zaken over de producten die we verkopen.

Vindbaar

We zorgen ervoor dat onze shops goed vindbaar zijn in Google.

nextkitchen-header

Een goed gesprek

Advies op maat

Ga in gesprek met specialisten op het gebied van keukens en interieur. Aan de Wilpsedijk bieden we u een totaalconcept met maatwerk keukenbladen, keukens en alle benodigde inbouwapparatuur.

Wij werken samen met

nko-lennaert-logo
betonmeester
Onze visie

Samen bereik je meer

Wij werken graag samen met mooie merken en leveranciers in de keukenbranche om duurzame groei te realiseren voor onze online merken. 

Online een betrouwbare partner

Wij denken mee met de aangesloten merken. We zijn niet de zoveelste "dozen schuiver" in de markt maar weten een absolute meerwaarde te creëren voor merken en bezoekers.

Zichtbaar in de doelgroep op Google

Positioneer uw merk op bekende platformen die goed gevonden worden in Google. Zo zijn we de zichtbare specialist op het gebied van kokend water kranen.

Klantenservice waar u blij van wordt

Wij verdiepen ons in de producten die we kopen zodat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn. Zo volgen we van diverse merken regelmatig producttrainingen.

Focus op kernassortiment & Groei

We focussen ons op een kernassortiment met kennis van zaken en realiseren daar zoveel mogelijk groei. U zult bij ons geen honderdduizenden producten aantreffen.

Onze favoriete merken:

1-3

200+ Top rankings

2k

2k+ Likes

4.8

300+ Reviews

5

5 SHOPS

5/5
"Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Werd netjes geattendeerd op hetgeen ik gekozen had. Bleek een andere versie te zijn dan ik voor ogen had."
Ben Leutcher
5/5
"Super service. Ik had 2 producten van verschillende merken besteld wat niet handig was. Daaarop werd proactief contact opgenomen met een oplossing."
John
5/5
"Zeer snelle levering - goede prijs, en uiteraard is de quooker een topkraan!"
Mieke
Winkelwagen