Over ons

Waar zijn we bij Next Day Online iedere dag mee bezig?

Specialist in Webshops.

In 2016 zijn we gestart met de koop van een webshop genaamd kokendwaterkraanwebshop.nl welke we hebben gerebrand naar kokendwaterkranen.com. Deze shop is inmiddels uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van kokend water kranen. In samenwerking met mooie merken als Quooker en Franke is deze shop inmiddels één van de marktleiders op het gebied van kokend water kranen. 

Dit smaakt naar meer en zo hebben we de afgelopen jaren meerdere labels gekocht met dezelfde formule: Een uitgedachte online marketing strategie, Gedreven specialistische klantenservice & Eigentijdse Experience Centers. 

Dit resulteert in concurrerende merken met mooie producten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe shops om toe te voegen aan ons assortiment. Op zoek naar een mooie exit voor je webshop? Neem dan contact op met Peter Davelaar

Visie
Onze visie is het neerzetten van een geweldige e-commerce ervaring voor al onze klanten. 

Missie
Dit doen we doormiddel van een uitgedachte specialistische klantenservice, een kwalitatief kernassortiment met alleen maar producten die we goed kennen en een goede vindbaarheid op de populairste e-commerce kanalen. 

Hoe realiseren we dit?
Zo zitten in ons assortiment alleen merken & producten waar we zelf in geloven en geven we advies op maat als het gaat om installatie vraagstukken of  andere onduidelijkheden die een klant heeft voordat het product wordt aangeschaft.

Klanten ondersteunen we met behulp van kwalitatieve content, 24/7 bereikbaarheid per e-mail en telefoon.

Naast de gevestigde merken verkopen we ook nieuwe toetreders in de markt die graag hun producten goed willen neerzetten.

Wij tonen een select aantal producten in experience centers zoals ons support center in Wilp. 

Met een achtergrond als online marketeer leek het me altijd al geweldig om een webshop te hebben. In 2016 begon dit avontuur met de eerste aankoop.
Peter Davelaar uit Deventer
Peter Davelaar
Eigenaar Next Day Online
4.8

200+ Reviews

4.6

400+ Reviews

4.8

100+ Reviews

4.7

200+ Reviews

What We Do

Full-service Webshop Dienstverlening

Wij zijn een klantgedreven organisatie die voor ieder vraagstuk een antwoord wil hebben. Klanten kunnen ons 24/7 bereiken voor vragen over een product, bestelling of verzending. Hoe specialistischer het product, hoe beter ons antwoord.
Klantenservice

We ondersteunen onze webshop bezoekers 24/7 per telefoon & mail.​

Assortiment

Een kernassortiment en kennis van zaken over de producten die we verkopen.

Vindbaar

We zorgen ervoor dat onze shops goed vindbaar zijn in Google.

5/5
"Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Werd netjes geattendeerd op hetgeen ik gekozen had. Bleek een andere versie te zijn dan ik voor ogen had."
Ben Leutcher
5/5
"Super service. Ik had 2 producten van verschillende merken besteld wat niet handig was. Daaarop werd proactief contact opgenomen met een oplossing."
John
5/5
"Zeer snelle levering - goede prijs, en uiteraard is de quooker een topkraan!"
Mieke

Veelgestelde vragen

Je kunt terecht bij de klantenservice van onze webshops. Deze zijn te bereiken per telefoon en e-mail welke op iedere shop gepubliceerd staan.

Wij leveren veel zendingen uit voorraad de volgende werkdag. We hanteren een maximale levertijd van 5 werkdagen tenzij er problemen bij leveranciers zijn. 

We zitten momenteel gevestigd in het Senzora terrein. Hier heeft vroeger de snoepjesfabriek ingezet en er werd soda gemaakt. Vanaf mei 2022 zitten we in een nieuwe locatie. 

Wij komen graag in contact met jou om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@nextdayonline.nl of bel met 0570 640 009.

Onze medewerkers volgen doorlopend trainingen die worden aangeboden door de merken waar wij mee samenwerken. 

Wij streven zoveel mogelijk naar een directe samenwerking waar mogelijk. Zo zijn we officieel dealer van Franke, Quooker & Boretti. Sommige merken worden echter geleverd via tussenpartijen. Voor de service staan we garant. Dit mag je van ons verwachten. 

Winkelwagen