Video Advertenties

Video Advertenties

Een manier om uw klant te benaderen is middels video advertenties. Video advertenties kunnen een wezenlijk onderdeel uitmaken van uw content mix binnen uw onderneming.

Youtube is na Google één van de best bezochte zoekmachines in Nederland. Maandelijks voeren miljoen bezoekers hier zoekopdrachten uit die ze ook in Google uitvoeren.

Daarnaast is Google steeds actiever met het invoegen van video in hun zoekresultaten. Dus of je nu zoekt op een nieuw kamer appartement, een nieuwe smartphone of meer wilt weten over het leggen van parket. Overal verschijnen video’s.

Reden te meer voor uw onderneming om hier iets mee te gaan doen. Met behulp van een exclusieve partner bieden we video advertenties aan. Afhankelijk van het pakket dat u kiest krijgt u in ieder geval een volledig ingericht Youtube kanaal met daarop minimaal 5 video advertenties geplaatst voor producten of diensten naar keuze.

Er komt een filmploeg op locatie filmen, deze monteren de filmpjes en publiceren die uiteindelijk op het web. De filmpjes kunt u vervolgens vrij integreren in uw website.

Meer weten over deze dienst en de pakketten die we aanbieden? Neem dan contact op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen